Zorana Mihajlović u Vučićevoj nemilosti?

Premijer Aleksandar Vučić smatra da potpredsednica SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović previše solira u javnosti, da ima prevelike ambicije i da mu nije lojalna.
Premijer Aleksandar Vučić smatra da potpredsednica SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović previše solira u javnosti, da ima prevelike ambicije i da mu nije lojalna.

 

Kako "Blic" saznaje iz izvora u vrhu SNS, premijer smatra da Mihajlovićeva, njegova donedavno desna ruka, pokušava da se nametne, bez dogovora sa njim, kao realno rešenje za budućeg predsednika države. Ili još opasnije, da ona planira da u nekom trenutku i samog Vučića nasledi na čelu SNS.

Vučić je ovih dana u nekoliko navrata u svojim najužim krugovima partije izrazio nezadovoljstvo Mihajlovićevom. Prvo je na sednici predsedništva SNS zamerio "pojedinim funkcionerima" na medijskim soliranjima i suviše opuštenim nastupima, kao i da "suviše čuvaju sebe umesto da žestoko brane stranku i Vladu". Iako nikog nije imenovao, navodno svi znaju da je mislio na Mihajlovićevu.

Istog dana, posle sednice Vlade Srbije, Vučić je u društvu najbližih saradnika u kojem nije bilo Mihajlovićeve, ponovio iste kritike još manje biranim rečima. Prema saznanjima, Aleksandar Vučić je Zoranu Mihajlović stavio na led odmah nakon što se u medijima pojavilo istraživanje "Ipsos Stratedžik marketinga" po kojem je ona, mada daleko nakon njega, najpopularniji ministar u Vladi.

Takođe, Vučić zamera Mihajlovićevoj "preterano slobodna" pojavljivanja u medijima, odnosno što u javnosti nije stala uz njega u najnovijem sukobu sa EU, jer je zarad svojih dobrih odnosa sa stranim funkcionerima odlučila da ostane neutralna.

  • 17.03.2015 03:28
    zanimljivo se izlajao Vucic
    Kaze da nije veoma mnogo branila stranku i vladu nego sebe.
    A zar svaki ministar treba samo da brani stranku i vladu a da laze narod i sve ostale???

    Neverovatno egocentricno i kriminalno ponasanje ministra... Sad prilicno ocigledno mada on to pokazuje cesto kroz dvolicno i sablonsko ponasanje. Izgleda se malo vise osilio i umislio da mu je drzava firma privatna a on vrhovni robovlasnik.
  • 15.01.2015 15:17
    Ološ koji je u nemilosti još većeg ološa.
  • vreme je

    15.01.2015 14:58
    objavite ako smete
    Da li iko ovde primećuje da je idolopoklonstvo otišlo korak dalje nego za vreme Broza???
    Kakvi su ovo članci? Koliko Zorana voli velikog vođu? Koliko Dačić voli velikog vođu? Koliko Vulin... to je nepotrebno pitanje. Koliko se slina i ministar bez pravosudnog ispita mogu uvući i traži takmičenje za najvećeg uvlakača? Koliko ga Tadić, Čeda Čanak, Pastor i ostatak "opozicije" MORAJU pohvaliti da bi opet dobili učešće u lopovskoj vlasti? Koliko treba smeniti policajaca i kazniti vojnika jer je neki NEDODIRLJIVI Andrej hteo da prođe kroz kordon? Ko je falsifikovao istog NEDODIRLJIVOG Andreja i istovremeno mu uplaćivao staž i davao platu? Gospodar je 2012. rekao da će da radi za tu nepostojeću firmu ako propadne na izborima!!! Kritikuju se Đelić i Vlahović, koji ZAISTA MORAJU da robijaju dok se istovremeno na isti način prodaje Telekom, koji ima fiksnu i mobilnu telefoniju i zavidan broj korisnika u 3 zemlje i koji posluje pozitivno i 100% je u državnom vlasništvu. Prodaju ga jeftinije nego Karićev Mobtel koji je imao manji broj samo mobilnih korisnika, što je inače označeno kao pljačkaška privatizacija? Ipak im Dinkić treba za "naše" Arape koji zemlju kupuju jeftinije i preko reda nego što je mogu kupiti poljoprivrednici. Setite se protesta poljoprivrednika u Kuli!
    Zar zaista imamo mozak zlatne ribice?

    Zar ne vidite da se ponovo stvara kult ličnosti, koja to NARAVNO ne zaslužuje, gde su SVI podanici obavezni da se klanjaju? Kao u Severnoj Koreji!?
    Kako narodu promiče istina dok mu mažu oči ovim stvarima???

    Zar ovo moram ja da pišem? Šta rade te sve "opozicione" stranke?

    Nije me sramota gde živim, jer volim Srbiju, sramota me sa kim živim jer mrzim korumpirane političare (kao da postoje drugačiji) i one koji ih glasaju! Ovaj članak je prosvetljujući za one koji hoće da misle svojom glavom:

    http://tinyurl.com/kako-do-slobode

    NISAM DEO MASE ISPRANOG MOZGA, ali sam izgleda u manjini.

    Probudi se narode! Vreme je, krajnje! Biće posle kasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija