Žandarm pljačkao poštu zbog dugova?

Pripadniku novosadskog odreda Žandarmerije Saši Mijalkovu, posle saslušanja, određen je pritvor do 30 dana.

Pripadniku novosadskog odreda Žandarmerije Saši Mijalkovu (46), posle saslušanja u Osnovnom sudu u Bačkoj Palanci, određen je pritvor do 30 dana.

On se sumnjiči da je u utorak, oko 12 sati, maskiran fantomkom i naoružan, opljačkao poštu u tom gradu. Od radnika na šalteru pošte ukrao je 350.000 dinara, ali sa plenom nije uspeo da pobegne, jer su ga brzo savladali radnik obezbeđenja i građani.

Za Mijalkova, šefa tima u Trećoj četi novosadskog odreda Žandarmerije pojedini kažu da je bio problematičan, zbog čega je protiv njega napisano nekoliko prijava. Drugi, međutim, kažu da im nije poznato da je pravio probleme. Kako pišu "Večernje novosti", pretpostavlja se da se na pljačku odlučio zbog dugova u koje je zapao.

Žandarmu naoružanom pištoljem goloruk se suprotstavio Boško Vuković radnik u Mesnoj zajednici. Vuković i penzionisani policajac Dragan Grubor bili su u jednom lokalu u koji je utrčao poštar i rekao da naoružan muškarac pljačka poštu. Grubor je odmah pozvao kolege i krenuo na glavni ulaz pošte.

Vuković je ušao na sporedni ulaz i ugledao maskiranog pljačkaša sa pištoljem dok je poštanska službenica u torbu stavljala novac. Pljačkaš ga nije primetio kada mu je prišao s leđa i skinuo mu fantomku. On je u rvanju sa pljačkašem lakše povređen.

  • dug

    19.01.2015 12:31
    opravdanje
    za pljacku.jadan covek.
  • 15.01.2015 16:52
    @VojvoDJanka balvanka
    Navedi JEDAN primer bilo koje države gde se to desilo. Ne mora biti "normalna". Bilo koja.
  • Petar

    15.01.2015 14:28
    Smrtna kazna
    Pitaj boga koliko je ljudi na ovaj nacin da je zandar prevario i iskoristio.
    Smrtna kazna ovakvima. Za primer drugima. U Saudiji bi ga objesili.
    U Backoj Palanci ima jos takvih bahatih policajaca i zandara koji misle da im niko nista nemoze e jadnicki prosla su Miloseviceva vremena kad ste krali koliko ste hteli ali ne i dokad ste hteli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija