Zorana Mihajlović: Neko mi namešta

Potpredsednica Vlade Srbije i Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović demantuje da ima ambicije da se kandiduje za predsednika Srbije na sledećim izborima, uprkos tome što je takva mogućnost nezvanično potvrđena "Danasu" iz samog vrha stranke.
Potpredsednica Vlade Srbije i Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović demantuje da ima ambicije da se kandiduje za predsednika Srbije na sledećim izborima, uprkos tome što je takva mogućnost nezvanično potvrđena "Danasu" iz samog vrha stranke.

Mihajlovićeva ističe za ovaj list da joj neko to "namerno namešta".

"Svašta. Iskreno, smeta mi i krivo mi je. Nikad o tome nisam razmišljala, niti me zanima. Ali izgleda da je bolje praviti priču. I šta sad ako kažem da Zvezda nema energije dok igra? Je l’ to znači da hoću da budem fudbaler? I na kraju, ko sam ja da budem zadovoljna ili ne radom predsednika. Građani o tome odlučuju", ističe Mihajlovićeva.

S druge strane, na pitanje lista o "predsedničkim ambicijama" Mihajlovićeve izvori bliski kabinetu premijera Srbije ističu da se on do aprila neće baviti nevažnim stvarima, ujedno demantujući natpise medija da je Mihajlovićeva "u nemilosti Vučića".

"Vučić u ovom trenutku nema vremena da se bavi time, jer pokušava da završi bitne stvari za državu, među kojima su Železara, hemijski kompleks i Beograd na vodi... I do aprila neće se baviti nevažnim stvarima", napominju u premijerovom kabinetu.

Takođe, u kabinetima i Vučića i Nikolića tvrde da ove godine neće biti raspisani vanredni predsednički izbori.

Podstimo, "Blic" je ranije pisao da premijer Aleksandar Vučić smatra da Mihajlovićeva previše solira u javnosti, da ima prevelike ambicije i da mu nije lojalna.

  • Anonimus

    16.01.2015 12:10
    Videla od suseda...
    pa hoće i ona da bude Kolinda u Srbiji. Ahhahahhahaha, kako jadno...
  • ST

    16.01.2015 09:06
    Joj...
    ...sto smo lepi i pametni...DISASTER!
  • Petar

    16.01.2015 08:32
    Beograd na vodi???
    Nemojte molim vas da pricate o nekom projektu Beograd na vodi da vas nije sve skupa sram provozajte se po Beogradu po brdima i dolima grada rupa do rupe uzasne ceste da o kanalima i opasnim zavojima ne govorimo i vi sanjate o nekom DUbai stilu ma boze moj sramite se prvo sredite grad njihove ceste pa onda dizite nebodere i luksuzne plastik fantastik arapske ideje. Nemate pojma radim po svetu 90% po arabskim zemljama sve to sto su oni umetno sagradili nema dusu nema osnove da bude prihvaceno kao neka moderna arhitektura jer je uzasna bez kvalitete a ko od vas nije bio u arapskom svetu neka ne komentira. Udjes u luskuzne hotele sve je to fino i wow ali realni zivot u takvoj okolini je nesto sasvim drugacije. Isto tako cete napraviti WOW mesto na vodi a cim izadjes van jos oko njega 200 m bice nov asfalt nova ulica i onda? Ulazite u vasar ciganije koja kopa po smecu, ulazite u delove grada ko da su deponija smeca. Ma jedva cekam da odem odavde zadnjih par godina sam proveo i vidim da ovde nema vise normalnih ljudi.Svaka cast postenim i radisnim koji zao nemogu da odu iz ove cnre rupe koja se svakim danom siri dok sve skupa ne upadne u nju. Vucic propovjeda okolo kao dovodi nam strane firme a daju nam 200 eura plate? Goni se sa takvim parazitima od firmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija