Dvoje povređeno u saobraćajnim nezgodama

Novosadska Hitna pomoć u četvrtak je imala 104 intervencije, od toga dve zbog saobraćajnih nezgoda.

Novosadska Hitna pomoć u četvrtak je imala 104 intervencije, od toga dve zbog saobraćajnih nezgoda.

Oko 18 časova na uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta, kod hotela "Holiday Inn", dogodio se udes u kojem je muškarac star 50 godina zadobio lakše kontuzione povrede grudnog koša. On je prebačen u Urgentni centar.

Sudarili su se srebrnosivi "citroen" i beli "folksvagen džeta", oba vozila novosadskih registarskih tablica, a prema nezvaničnim saznanjima, povređen je vozač "džete".

Drugi sudar dogodio se oko 19 sati na uglu Šekspirove i Bulevara cara Lazara i tada je povređen muškarac star 25 godina. On je zadobio povrede glave i ramena i Hitna pomoć ga je takođe prebacila u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija