Nikolićeva savetnica: Kada lošem čoveku daš vlast, on prvo ubije oca

Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Stanislava Pak izjavila je da bi neko trebalo da kaže ministarski Zorani Mihajlović da je kampanja tabloida protiv predsednika, u kojoj učestvuje, bazirana na najperfidnijim lažima i besmislenim konstrukcijama.

Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Stanislava Pak izjavila je da bi neko trebalo da kaže ministarski Zorani Mihajlović da je kampanja tabloida protiv predsednika, u kojoj učestvuje, bazirana na najperfidnijim lažima i besmislenim konstrukcijama.

U pisanoj izjavi za medije Pak je reagovala na izjavu ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture jednom nedeljniku, konkretno na njene reči da bi "volela da vidi više energije u predsedniku Srbije".

"Povodom intervjua koji je objavljen u jednom nedeljniku i u kome je gospođa ministarka Mihajlović ponovo pokazala nedostatak osnovnog vaspitanja usudivši se da po ko zna koji put negativno ocenjuje rad predsednika Srbije, podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak. Ona smatra da je konstatacija ministarke Mihajlović da bi volela da je predsednik energičniji izraz nedostatka ljudske i profesionalne širine.

"Štaviše, činjenica da uzdiže sebe još više učvršćuju takav stav. Nisam pročitala makar jednu rečenicu u kojoj bi predsednik javno ocenjivao i po imenu kritikovao rad ministara. Posebno ne ministara iz stranke koju je osnovao i doveo do pobede - neke članove na ministarske funkcije", ukazala je savetnica predsednika. Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom.

"Šta je stvarni motiv gospođe Mihajlović da se pridruži orkestriranoj kampanji protiv predsednika? Dirigent je dao znak?", zapitala je Pak i napomenula da to, da li je neko energičan ili ne, da li radi na ovakav ili onakav način, nije toliko važno, koliko su važni konkretni rezultati.

  • Dj. Cvarkovic

    16.01.2015 16:15
    al se israh
    E sad cu se usrati!
  • komsha

    16.01.2015 13:33
    da li oni znaju?
    da li oni znaju za probleme u srbiji?
    kao mala deca se ponasaju...
    mama, mama, ovaj mi je rekao...
    sramota...
    ko nam vodi drzavu..
  • 16.01.2015 13:27
    Ova Stanislav Pak da ima imalo mozga i licnog integriteta ne bi davala ovakva saopstenja! Jer kad god njen sef otvori usta cela se Srbija zaledi od gluposti i prostote!Mene kao gradjanki ove drzave je blam i sram kad cujem izjave i komentare tok coveka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija