Politikin zabavnik se ne gasi

Redakcija Politikinog zabavnika demantovala je informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama da će ovaj list biti ugašen.

Redakcija Politikinog zabavnika demantovala je informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama da će ovaj list biti ugašen.

- Ne. Nije istina da se gasimo. Nemamo pojma odakle se informacija pojavila, ali nije tačno - ovako su rekli za Mondo u redakciji Politikog zabavnika, lista koji je prošle godine proslavio 75 godina.

Na društvenim mrežama, a pre svega na Twitteru, prethodnih dana je brujalo od priča i komentara da će bti ugašen ovaj list, koji je uticao na mnoge generacije bivše Jugoslavije i nastavio da to čini do danas.

Pokrenuta je i kampanja "Spasimo Politikin zabavnik". Predlagalo se čak i da se otkupi brend, odnosno ime poznato od Vardara do Triglava.

  • ja

    16.01.2015 19:22
    posebni!
    Prepoznaju se osobe koje su citale i citaju Politikin Zabavnik, nekako su zanimljivije i pametnije od drugih.
  • 16.01.2015 14:45
    Da, nekada je to bio kultni časopis. Danas je to zbirka loših prevoda sumnjivih sajtova.
  • b

    16.01.2015 13:40
    Prepadoh se! 50% smisla mog života je Politikin Zabavnik... I tako je poslednjih 25 godina, otkako sam naučio da čitam :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija