"Zdravko Jokić nije kompetentan za direktora Železnica"

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da je Vlada Srbije odustala od toga da predloži Zdravka Jokića za generalnog direktora "Železnica Srbije", "pošto je nekompetentan za tu funkciju".

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da je Vlada Srbije odustala od toga da predloži Zdravka Jokića za generalnog direktora "Železnica Srbije", "pošto je nekompetentan za tu funkciju".

Ona je kazala da su stigle informacije o investicionom kreditu koje je Jokić uzeo za svoju firmu.

"Iako ne duguje državi, smatrali smo da nije dovoljno kompetentan da vodi Železnice i smatrali smo da je mnogo bolje da takvog kandidata povučemo pa makar i u poslednji čas, nego da ga branimo", rekla je Mihajlović.

Jokić je vlasnik i direktor firme "Graditelj" iz Novog Sada.

Vlada Srbije je na današnjoj sednici odlučila da predloži da se za generalnog direktora izabere Miroslav Stojčić, iako je samo dan ranije predložila Jokića.

  • Podbarac Original

    18.01.2015 11:01
    Ala ovde nesto smrdi
    Ocigledno da je povod za opoziv ovog propalog biznismena to sto je Blic u jucerasnjem broju obtjavio ko je covek u stvari,licno ga i poznajem.Osnovna moja nedoumica je da pored cak 52 prijavljena kandidata,komisija bas njega izabere,a on je kao slucajno kadar SNS i u politickom zivotu relativno nepoznat,pa sada,da li je doveden da bi bio potrosen u nekom prljavom poslu ili da Zeleznice dovede u red,pitanje je za vlast.Uglavnom,nije izabran jer je totalno nekompetentan,ali takvi kao on u Novom Sadu upravljaju mnogim preduzecima i upropastavaju ih i svima dobro,glasali ste za SNS pa sada trpite.
  • 17.01.2015 20:06
    Juče bio kompetentan, danas nije?! Svašta, ovi ne znaju kuda udaraju ...
  • Građanin

    17.01.2015 16:27
    ...
    Da je Jokić izabran na funkciju direktora Železnica Srbije od nje bi ostao samo vozić iz luna parka, ali bez točkova. Izbor Stojčića je mnogo bolji, pošto ćemo njegovim veštim rukovođenjem juriti vozom 38km/h.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija