Bivšu partnerku polio razređivačem i zapalio

Ženska osoba teško je povređena u napadu koji se dogodio u beogradskom naselju Batajnica.
Ženska osoba teško je povređena u napadu koji se dogodio u beogradskom naselju Batajnica.

Kako RTS nezvanično saznaje, četrdesetogodišnju U. S. napao je bivši partner polivši je razređivačem, posle čega ju je zapalio. Lekari Urgentnog centra bore se za njen život.

Žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Napad se dogodio oko ponoći u stanu zgrade u Ulici Svetog Serafima broj 3 u Batajnici. Kako RTS nezvanično saznaje, žrtva nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu. Napadač, sa kojim je ranije bila u vezi, popeo se do stana koji se nalazi na drugom spratu, polio nesrećnu ženu razređivačem i zapalio je.

Prilikom bekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.  U. S. sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu se radi. Zatekao je ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

Žena je u iznajmljenom stanu živela sa maloletnim sinom. Požar je gasilo jedanaest vatrogasaca sa tri vozila. Policija traga za napadačem.

  • 18.01.2015 14:44
    Muskarcima je data snaga I zbog toga su mocniji.Sa ovakvim budalama ne mozes izaci na kraj,niti ih oterati,niti ih se resiti.Neka I uspe.Ni jedna zena ne moze toliko isorovocirati da dobije batine ili ovo spaljivanje,a da ne spominjem ubistvo! Takvi koji to urade su bolesni.Veca prava za zene kada zele da se oslobode muskarca koji je nasilan prema njoj I deci.Ovako samo izadje policija,konstatuje dve tri modrice na zeni-detetu I on se vrati u tu kucu.Posle jednog udarca,opet ce nasrnuti,uvek tako biva.Kazem,veca prava za zene !
  • Veliko M od musko

    18.01.2015 13:13
    Slazem se sa anonimusom. Hrabri ste na zenama i kada treba da se senluci (turska tradicija). Kada druga strana kaze dosta ili pripuca onda beganija i jao, jao vidi kakvi su.
  • uros

    18.01.2015 11:21
    Nista novo u bestragiji .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija