Pregažena maloletnica u Temerinu u životnoj opasnosti

Vozilo marke "Opel astra" udarilo je četrnaestogodišnju S.Đ. koja se nalazi u životnoj opasnosti.
Vozilo marke "Opel astra" udarilo je četrnaestogodišnju S.Đ. koja se nalazi u životnoj opasnosti.

Za volanom je bio M.G. (35), a nesreća se dogodila sinoć u 19 i 45 u Temerinu.

Devojčici se lekarska pomoć ukazuje u KC "Vojvodina", a vozač je uhapšen i zadržan.

  • Aco

    20.01.2015 21:24
    Treba se cuvati

    Slazem se sa vama,da je covek pijan i da je potencijalni ubica cim tako sedne za volan.Ali ovim putem apelujem na gradjanje obicne,decu,bicikliste penzionere,pesake,vodite racuna o svemu,roditelji recite svojoj deci da kad prelaze ulicu ili stoje pored puta da ne drze telefone u rukama i sto je jos gore prelaze pesacki prelaz sa slusalicama u usima i muzikom,niko vam to ne brani samo morate se cuvati..danas je dosta ludaka neobucenih u saobracaju...Pamet u glavu i preventivno se ponasajte i neka vas bog cuva,kako glasi ona stara.Bolje spreciti nego leciti...
  • Đokica

    19.01.2015 11:41
    Haos na ulicama Temerina
    Prođite kroz Temerin kako kroz glavnu ulicu, tako i kroz sporedne ulice, pa će svima biti jasno kako se bahato ponašaju vozači. Noću po ulicama biciklisti idu bez svetla, a pešaci je kreću po kolovozu. U delu Temerina se na kolovozima igraju deca i odvija se život kao na šunskim poljanama ili livadama. Svakako treba obratiti pažnju i na bahate taksiste, a posebno one divlje. Saobraćajne policije gotovo da nema. Smatram da je krajnje vreme da se zavede red u saobraćaju u Temerinu, a to je moguće jedino pojačanom kontrolom saobraćaja. Ovo treba shvatiti kao apel nadležnim organima.
  • Bojan

    19.01.2015 10:32
    Dokle bre?
    Vozač je inače bio mrtav pijan i kretao se najblaže rečeno neprilagođenom brzinom.

    To je dakle ubica i tako ga treba i tretirati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija