Pronađena dva leša u Novom Sadu

U blizini Varadinskog mosta danas je u Dunavu pronađen leš starije žene.
U blizini Varadinskog mosta danas je u Dunavu pronađen leš starije žene.

Leš je oko podneva pronašao radnik "Gradskog zelenila" oko 100 metara uzvodno od mosta, u blizini pristana kojim upravlja to preduzeće.

Policija je na licu mesta i u toku je uviđaj.

Još jedan leš pronađen je juče na Ribarcu. Radi se o muškarcu starom oko 60 godina. U policiji kažu da na njemu nisu bili vidljivi tragovi nasilja.

Telo je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu, a posle obdukcije znaće se više detalja.

  • Novosadjanka

    19.01.2015 20:49
    @Anonimus... svako je tvorac svoje srece...
    ili kovac svoje srece - kako se to u narodu kaze. Ali i tu je drasticna razlika. Nekome DAJU CEKIC U RUKE da udara u nakovanj i kuje svoju srecu, a neko mora celog zivota GOLOM PESNICOM da udara u nakovanj i tako da kuje svoju srecu....
  • 19.01.2015 18:36
    @M zao mi je zbog tvojih desavanja,glavu gore,mozda se sa deckom I pomiris,mozda I ne...necu da ulazim u detalje...drzi se I nije sve tako crno.A,posao ces naci.Ima nas koji nemamo posao ni u najavi,pa smo naucili sa time da zivimo(prezivljavamo).Glavu gore,zivot je samo jedan,svako je tvorac svoje srece I grabi dalje...
  • Mile

    19.01.2015 17:45
    Ne Bokice. Ovo je srbijanski, od preko Save i Dunava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija