Uhapšeni zbog 200 g marihuane

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice Novosađana i jednog Zrenjaninca, zbog trgovine drogom.
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice Novosađana i jednog Zrenjaninca, zbog trgovine drogom.

Svi su uhapšeni u Novom Sadu, a 200 g marihuane pronađeno je u džepu Zrenjaninca, na sedištu "golfa" u kome je zatečen, u stanu koji je iznajmio jedan od osumnjičenih Novosađana, kao i u susednom dvorištu. Sumnja se da je kesu sa marihuanom bacio kroz prozor jedan od osumnjičenih, neposredno pre hapšenja.

U tom stanu pronađene su i dve digitalne vage za precizno merenje i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv još jednog Zrenjaninca zbog posedovanja droge.

  • ljubisa buha cume

    20.01.2015 10:53
    ovaj zrenjaninac ima bas velike dzepove kad mu stane 200 u dzep
  • Vlada

    20.01.2015 08:43
    Nekad sam mislio da će mi biti najslađe kad više ne budem morao da se skrivam, ali sve sam svesniji da će najlepši deo legalizacije biti jed ovih što skiče protiv toga. A zakon je u pripremi...
  • 20.01.2015 08:19
    @Anonimus
    Ma hapsi i klijentelu. Prvo kupuju za sebe, onda i za svoje drugare, pa dobiju popust na veliko (posto se druze sa narkomanima) i na kraju vide da od toga moze lepo da se zaradi. Hapsi to na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija