Zorana Mihajlović: Izmeniti Zakon o poreklu imovine

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da bi trebalo izmeniti Zakon o poreklu imovine da bi se videlo kako su tajkuni stekli prvi milion i da bi "bili zaštićeni oni koji pošteno rade, a sankcionisani oni koji su se obogatili na račun građana".

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi trebalo izmeniti Zakon o poreklu imovine da bi se videlo kako su tajkuni stekli prvi milion i da bi "bili zaštićeni oni koji pošteno rade, a sankcionisani oni koji su se obogatili na račun građana".

"Mislim da nove odredbe tog zakona moraju da se naprave što pre i da to nije pitanje straha ni za koga već pitanje normalnog funkcionisanja jedne sigurne i odgovorne države", rekla je Mihajliović.

O regulisanju porekla imovine Mihajlović kaže da svako ko se ponaša u skladu sa zakonom neće imati problema i da ne treba da brine.

"Oni koji se ne ponašaju u skladu sa zakonom ili pokušavaju da prikriju bilo šta, normalno je da će imati problem ne samo u Srbiji nego u bilo kojoj drugoj državi", istakla je. Kako je kazala, dugo smo čekali taj trenutak da vidimo kako su tajkuni stekli prvi milion.

  • bane

    20.01.2015 14:21
    Dajte nam gospodjo primer i pocnite od vas i vasih saradnika.
  • makijaveli

    20.01.2015 13:50
    igranke
    Svaki dan se mogu cuti razni `hitovi` iz tabora naprednjaka, kao glavna zabava za sludjeni narod, dok oni razbacuju novac iz budjeta. U svakoj normalnoj drzavi utaja poreza je najvece krivicno delo, samo ne ovde. Najveci utajivaci su abolirani upravo od ove vlasti. To je ogroman problem.
  • anonimus

    20.01.2015 13:49
    Pozdravlja vas Bokan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija