FOTO: BIA, MUP i Poreska policija zaplenili 280 kg duvana

Novosadska policija je, u saradnji sa BIA i Poreskom policijom, pronašla oko 284 kilograma duvana, za koji se sumnja da je namenjen nelegalnoj prodaji.

Novosadska policija je, u saradnji sa BIA i Poreskom policijom, pronašla oko 284 kilograma duvana, za koji se sumnja da je namenjen nelegalnoj prodaji.

Duvan, rezani i u listu, pronađen je na dve adrese u Gospođincima, a osumnjičeni meštanin zatečen je u rezanju duvana, u podrumu jedne kuće.

U saopštenju policije se kaže da je Poreska policija oduzela duvan i delove demontirane mašine za rezanje, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava za nedozvoljeni promet akciznih proizvoda.

  • Alex

    31.01.2015 12:09
    Policijo !
    Pa vi Grmite !
  • Zoran

    24.01.2015 11:37
    Zaplena
    Eh kad bi se BIA bavila zaplenama i droge to bi bio posao. Al' šta vredi, bolje duvan pleniti, jer država nema štete od ilegalne prodaje droge ;) Kad će se ta čuvena tajna služba baciti na zaplene rakije :D
  • 23.01.2015 15:25
    "Jadni pijačar" sa automatskim oružjem. Ajde smanjite doživljaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija