Dačić: Hrvatska predsednica treba da pazi šta priča

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, izjavio je da bi novoizbrana predsednica Hrvatske trebalo da "vodi računa o onome što priča i radi".

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, izjavio je da bi novoizbrana predsednica Hrvatske trebalo da "vodi računa o onome što priča i radi".

U intervjuu italijanskoj agenciji Nova, Dačić je povodom istupa Kolinde Grabar Kitarović rekao da bi ona trebalo da "vodi računa o onome što priča i radi" jer više nije u opoziciji, već je došla na vlast.

"Ponekad političari u izbornoj kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju posle, jer oni moraju da ispune ono što su obećali i zato moraju više da vode računa o tome šta izjavljuju", kazao je Dačić.

Ministar je dodao da izjavu Kolinde Grabar Kitarović o Vojvodini "stavlja u kontekst izborne kampanje" i da "ne očekuje da odnosi Srbije sa Hrvatskom postanu komplikovaniji i složeniji od onoga kakvi su sada".

  • paparaco

    23.01.2015 19:33
    Brigu brine kolinda grabarka
    Ova izgleda više prati šta se dešava ovde,mesto da se posveti sređivanju brljotina u kroaciji?!
  • gradjanin

    23.01.2015 11:56
    Gospodine Ministre! Najpre počisti ispred svoje kuće pa onda gledaj u komšiluk. Tj. PRE SVEGA opomeni svog Predsednika i Premijera da ne daju glupe i štetne izjave prema spolja!...msm kad si već Ministar spoljnih poslova.
  • Ćevara

    23.01.2015 11:24
    Eeee Ivice....
    Nek si ti njoj skresao...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija