Direktor napao radnicu zbog prljavog toaleta

Direktor Sportskog centra u Varvarinu fizički je napao radnicu te ustanove zbog neočišćenog toaleta.

Direktor Sportskog centra u Varvarinu fizički je napao radnicu te ustanove zbog neočišćenog toaleta.

Branka Stojanović kaže da joj je direktor prišao vidno besan i da je opsovao zbog neočišćenog toaleta. "Kako me tako naglo dohvatio, od ramena me je podigao i pesnica mu je cela prošla preko mog lica. Ja sam se uznemirila, u trenutku kada sam ustala uzeo je šolju kafe i pljusnuo mi je u lice", navodi Stojanovićeva.

Direktor Sportskog centra Goran Đorđević navodi da ga je stanje koje je zatekao u toaletu jako uznemirilo, ali i istakao da radnicu nije udario već povukao za prsluk. "Povukao sam je za prsluk da ide dole da očisti toalet. Sve posle toga... Nije bilo nikakvih dešavanja... To su razne priče koje se izmišljaju. Bio sam isprovociran njenim ponašanjem i svestan sam da nije trebalo do toga da dođe", ističe Đorđević.

Na delu snimka koji je pokazan reporterki B92 vidi se da je direktor fizički nasrnuo na radnicu, povukao je i odgurnuo. Predsednik opštine Zoran Milenković navodi da do incidenta nije smelo da dođe. "To jeste za osudu, on ne sme tako da se ponaša. Postoje načini kako da se radnik pozove na disciplinsku odgovornost", navodi Milenković.

Slučaj je nadležnima prijavio opštinski odbornik Miroslav Milošević. "Ovo je maltretiranje, šikaniranje jedne žene, samohrane majke. Ona će tek da ima posledice na poslu, ja vam odgovorno tvrdim", upozorava Milošević. Iz lokalne samouprave su najavili da će tražiti disciplinski postupak protiv direktora i da će preduzeti sve zakonske mere.

  • Miroslav

    23.01.2015 16:13
    bahanalije
    Dok je vodeca garnitura jela i pila i pravila bahanalije (zamenik direktora je sin predsednika opstine dok je direktor njegov ponajbolji pajtos) radnici su cuvali decu.. Normalno to niko ne placa.. E onda dodje direktor da se izivljava nad radnicima i moraju da ih sluze kao da su faraoni i cim se neko od gostiju ispovraca ili uneredi od alkohola u toaletu oni moraju da trce i da to ociste jer za tu elitu mora sve da bude na nivou. Pevaljka da bude sisata, jagnjici vruci, a WC cist. Onda mora direktor da intervenise i da nalupa dlanove bolesnoj udovici od 60 godina jer nije dovoljno hitra i jer se drznula da popije kafu. Sram je bilo pije drzavnu kafu u radno vreme..
  • komsha

    23.01.2015 11:54
    magarac...
    ja bih ga, da sam se zadesio u blizini, naterao da olize ceo toalet...
    gmaz!!
  • nana

    23.01.2015 11:31
    zgrožena
    nad toaletima u Srbiji!!!
    Direktor je pogrešio samo u slučaju da je fizički napao dotičnu. To se ne radi. Ali gospođa NE ZNA da radi svoj posao. U zemlji Srbiji kad te spopadne potreba, bolje ti je da se unerediš u gaće nego da kročiš u toilette (kako to posprdno zvuči) - bilo gde - u javnom gradskom, u firmama, na autobuskim i železničkim stanicama, po školama, bolnicama, ambulantama. A ne mora tako! Dokaz? Benzinske pumpe na auto-putu Beograd - Niš. Naravno pumpe su u vlasništvu stranih firmi. Donesi pravila, pridržavaj ih se i to je to. Naše spreme NEĆE da rade. Plata? Ah, to je posebna priča...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija