Prijave protiv radnika "Kovinskog komunalca", inspektora i predsednika lovačkog udruženja

Policija u Pančevu podnela je krivičnu prijavu protiv radnika JP "Kovinski komunalac" zbog pronevere, kao i prijave protiv pokrajinskog inspektora i predsednika lovačkog udruženja.
Prijave protiv radnika "Kovinskog komunalca", inspektora i predsednika lovačkog udruženja
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on u periodu od kraja decembra 2016. do jula 2017. godine ukrao veću količinu raznih artikala za koje je bio zadužen, čija se vrednost procenjuje na 2.282.701 dinara.
 
Krivična prijava podneta je i protiv pokrajinskog šumarsko-lovnog inspektora i odgovornog lica lovačkog udruženja "Srndać" iz Alibunara zbog zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica.
 
Oni se terete da su organizovali da se podsticajna sredstva Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, namenjena unapređenju lovstva i odobrena Udruženju "Srndać", u iznosu od 800.000 dinara utroše mimo ugovorne obaveze.
  • Stevan

    14.12.2018 13:15
    Krađa
    Na sve strane krađe. Da li će neko biti kažnjen za sve to? Sad još i lovci umesto da nahrane zečeve i srne, oni strpaju novac u džepove a posle se hvale da nema divljači. Kuda ovo vodi? Inspektor naravno uključen. E tugo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina