GRAFIKA Zvanična statistika na sajtu Covid19 ne evidentira više od 100 zaraženih virusom korona u Vojvodini

Nadležni ne ažuriraju svakodnevno statistiku na sajtu covid19.rs koja se odnosi na broj registrovanih slučajeva virusa korona po opštinama u Srbiji, što otežava analizu aktivnosti virusa po gradovima, praćenje statistike širenja virusa i druge aktivnosti novinara.
GRAFIKA Zvanična statistika na sajtu Covid19 ne evidentira više od 100 zaraženih virusom korona u Vojvodini
Foto: 021.rs

U ovom trenutku i na današnji dan, podaci kažu da je u Vojvodini ukupno 329 obolelih od virusa korona. Ovi podaci stari su, procena je 021, najmanje dva dana.

U utorak je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković rekao da je u Vojvodini ukupno 435 zaraženih, što znači da je razlika u podacima više od stotinu obolelih pacijenata. Zbog toga novinari i građani mogu da se oslone jedino na izjave čelnika, a ne na sajt covid19.rs.

Najviše zaraženih, prema trenutno objavljenim podacima, ima u Novom Sadu, a slede Subotica, Pančevo, Sremska Mitrovica i Zrenjanin. 

Ovo je pregled registrovanih slučajeva po mestima u Vojvodini, a kako su na današnji dan predstavljeni u statističkim podacima na sajtu covid19.rs.

 

  • dragan perković

    15.04.2020 19:19
    A
    Tako je to u totslitarnoj crntralističnoj državi.U svim normalnom državama regionalni centri rade sve.Država samo koordiniše rad,šalje pomoć,ažurira podatke.
  • Nikica

    15.04.2020 18:26
    Zaista ne razumem što se to krije i najvažnije je koliko dugo se krije? Ako smo jedinstveni da se izlečimo i prodje ovo, zaistra treba da budemo svi solidarni.
    Krije se broj žrtava, neka mesta nisu ni ubeležena, a i broj zaraženih.
    Kažu svuda ima zaraženih. Da ima, obavestite nas, ima i po selima koje su u stvari opštine, a nemate ubeleženo ta sela.
    Sve mislim da je veci broj zarazenih i da se oni plaše kako da nam taj broj prikažu i zato smo zatvoreni.
  • Propaganda

    15.04.2020 15:12
    Ali pazite koja to propaganda. Od influenze u svetu godišnje umre oko pola miliona ljudi, pa nigde ne nose leševe sa kamionima niti dižu paniku. A ovamo za hiljadu umrlih dižu frku. Pa u svetu više miliona ljudi umire od raznih bolesti, pa nikog ne stavljaju u hladnjaču ili nose kamionima. Strašno koja propaganda se vodi u svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina