Subotica: Koliko košta starter isporučen Subotica-transu?

Uređaj koji u maloprodaji košta sedamdesetak hiljada, Subotica-trans platio 1.197.411,60 dinara.
Subotica: Koliko košta starter isporučen Subotica-transu?
Foto: 021.rs
Niško preduzeće Srndak 7. novembra prošle godine preprodalo je Subotica-transu starter (Booster P12-12/24V Professional Start Truck) po ceni od 1.197.411,60 dinara, pišu vesti024.rs.

Kako prenosi ovaj subotički portal, zaposleni u ovom preduzeći dostavili snimak fakture, ali i oglas sa interneta koji, kako tvrde, svedoči da istovetan uređaj košta višestruko manje od plaćenog.

Direktor Subotica-transa Dejan Ljubisavljević do objave teksta nije odgovorio na pitanja.
 
Direktor preduzeća Srndak, koje je posredovalo u ovom poslu, Miloš Vučković, izjavio je da je pomenuti poslovni aranžman započeo prijemom zahteva iz Subotica-transa za dostavu ponude i da je, potom, prihvaćena ponuda njegovog preduzeća, što znači da je posao ostvaren direktnom pogodbom.
 
"Konkretno za nabavku ovog dobra, koje je predmet vašeg interesovanja, tražili smo ponudu od našeg kupca koji je u toj branši usko specijalizovan", naveo je Vučković u imejlu koji je prosledio našoj redakciji.
Vučković kaže da je prodaja startera, što se njegovog preduzeća tiče, realizovana uz minimalni rabat koji je jasno iskazan na ulaznom računu, uredno zavedenom u poslovnim knjigama, u iznosu od 49.892,15 dinara.
 
Više pročitajte na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.