Lokalizovan požar u fabrici za preradu mesa kod Pećinaca, nema povređenih

Požar koji je jutros oko 9.20 sati prijavljen u objektu jedne klanice u Subotištu kod Pećinaca lokalizovan je u 10.15, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
I dalje se radi na dogašivanju, a intervenisalo je 12 vatrogasaca spasilaca sa šest vatrogasnih vozila.
Prema prvim informacijama, nema povređenih.
Uzrok požara za sada nije poznat.
  • SG

    11.03.2023 13:08
    Djurdjevic
  • 9

    11.03.2023 12:36
    nije im po volji
    jer fabrika sarađuje sa Lindom i obara cene
    uvoznom lobiju čiji je šefić zna se čiji bata.
    Ko ne veruje neka pogleda hrvatski RTL ako ima
    neprijateljsko tajkunski medij i EPP
    meso je u Šparu i Lidlu 3,5E za kg ( plećka ili vrat ),
    a but je 3,8E
  • Мунгос

    11.03.2023 11:40
    Није важан узрок пожара када се зна да је месо веома запаљив материјал.
    Зато се и саветује роштиљџијама да при паљењу роштиља, месо држе што даље од роштиља.
    Ово по препорукама најновијих резултата испитивања које су урадили веган научници Оксфорд Универзитета.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Nove takse u Inđiji zabrinule ugostitelje

Povećanje naknade za korišćenje javnih površina koje se predviđa u proseku od 15%, izaziva nezadovoljstvo, posebno među malim ugostiteljima u centru grada jer se na njih odnosi povećanje od 33%.