Vojvođanskim stočarima 15 miliona za poboljšanje proizvodnje, rok za konkurisanje 29. maj

Poljoprivrednici u Vojvodini do 29. maja mogu da konkurišu za bespovratna sredstva od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu radi poboljšanja stočarske proizvodnje.
Vojvođanskim stočarima 15 miliona za poboljšanje proizvodnje, rok za konkurisanje 29. maj
Foto: Pixabay
Ovim konkursom se sufinansira nova oprema u oblasti proizvodnje i prerade mesa i mleka.
Za realizaciju konkursa namenjeno je 15 miliona dinara. Po jednoj prijavi može se dobiti najmanje 200.000, a najviše dva miliona dinara.
"Cilj konkursa je poboljšanje kvaliteta mleka i mesa, povećanje stočnog fonda, uposlenost članova domaćinstava koja se bave stočarskom proizvodnjom, proširenje asortimana novim proizvodima, brendiranje proizvoda i povećanje životnog standarda na selu", kažu u Pokrajinskom sekretarijatu. 
 
Za podršku investicijama, po ovom konkursu se daje do 70 odsto od ukupne vrednosti investicije, a priznavaće se samo investicije realizovane tokom ove godine.
 
Konkurs možete pronaći OVDE
  • Kera

    02.05.2023 16:30
    Id'u očin,
    .. pa šta je to 15 miliona ? Nji' 7,5 da dob'u po 2 miliona ili 75 nji' po 200 'iljada ???
    Kad budu 15 miliona evra, ondak zovite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina