FOTO: Na području Kanjiže i Novog Kneževca nađena 43 migranta i oružje, uhapšen Avganistanac

Policija je danas na više lokacija na području Policijske uprave u Кikindi pronašli 43 nelegalna migranta, koji su prevezeni u prihvatne centre, a uhapšen je državljanin Avganistana.
Tokom akcije koja je sprovedena na području opština Kanjiža i Novi Kneževac, policija je pretragom terena pronašla dve automatske puške, 28 komada municije, kao i maskirne uniforme, saopštio je MUP.
Kako je navedno, "zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, policija je uhapsila državljanina Avganistana i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti".
 
"Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, a policija će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i migranata", dodao je MUP.
 
  • aTest

    26.06.2023 10:11
    od ranog jutra pucnjava iz automatskog oruzja ne prestaje!drzavo trula!! pon.26.juni
  • Ssy

    26.06.2023 07:33
    Malo previše
    Oružje i municija i maskirne uniforme. Da se ne sprema osnivanje Vagnera 2 ?
  • @Izvidjac Futog

    25.06.2023 22:46
    Jel se ti salis ili si kao mali pao na glavu pa ne kapiras kako svet funkcionise? Cuj policija da se izbori sa nezakonitim radnjama (pogotovo granicna), ahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina