Pančevačka policija u dve akcije zaplenila oko 290 grama heroina

Pančevačka policija je, u dve odvojene akcije, u Bavaništu i Kovinu, pronašla 286 grama heroina.
Pančevačka policija u dve akcije zaplenila oko 290 grama heroina
Foto: 021.rs

Po nalogu tužilaštava, jedna osoba je uhapšena dok će protiv još jedne biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kako se navodi u saopštenju PU Pančevo, u Bavaništu je, pretresom stana K.G. (44), policija pronašla kesu sa više paketića heroina ukupne težine 274 grama, kao i jednu digitalnu vagicu za precizno merenje.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i biće priveden u tužilaštvo, a protiv njega je podneta krivična prijava za trgovinu drogom.
 
Takođe, policija je u Kovinu, pretresom stana četrdesetdevetogodišnjeg muškarca, pronašla 11,9 grama heroina u nekoliko paketića.
 
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava za posedovanje droge.

Teme

droga
  • Sasa

    30.07.2023 17:02
    Ju, ju, ju
    Sta je tona marihuane spram 290 g heroina? Na sva zvona objaviti i policajcima uruciti ordenje i kada odu u penziju, da dobijaju po 5 umesto jedne penzije. Cime se hvalite bagro jedna, 290g heroina? Pa to razni kumovi posmrcu dok si rekao keks. Sramota cime se dice. Cutite i radite svoj posao, zato vas placamo. Bolje prokrstarite subotickim atarima i sumama i pohapsite onu migrantsku mafiju zajedno sa vasim kolegama koju uzimaju pare da okrenu glavu na drugu stranu. Igrajte se, samo se igrajte.... Nicija nije do zore gorela

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina