Članovi Narodne stranke u Subotici prelaze u Narodni pokret za Srbiju Miroslava Aleksića

Dosadašnji predsednik GO Narodne stranke u Subotici Bane Maksimović kazao je da su članovi lokalnog odbora istupili iz te partije i da će političko delovanje nastaviti u Narodnom pokretu za Srbiju.
Članovi Narodne stranke u Subotici prelaze u Narodni pokret za Srbiju Miroslava Aleksića
Foto: 021.rs
U saopštenju su naveli da je ta odluka usledila nakon što je iz Narodne stranke, na čijem čelu je Vuk Jeremić, istupio Miroslav Aleksić koji je najavio osnivanje nove političke stranke.
"Doneli smo jednoglasnu odluku da podržimo formiranje Narodnog pokreta za Srbiju, čiju osnivačku viziju predstavlja Aleksić", piše u saopštenju.
Dodaje se da će novu stranku na lokalu činiti isti ljudi i ista vizija.
  • Rumpelstiltskin

    08.08.2023 12:38
    Ni vi unutar sopstvene stranke niste u stanju da se složite i razumete, a sutra očekujete da se za vas glasa. Sitne duše pune sujete koje gledaju samo lični interes. Kako se čini, biće više stranki i kojekakvih pokreta nego članova sve zajedno. Sve treba voda da vas odnese, da vas više ne gledamo, kako vlast, tako i dobar deo opozicije.
  • NN

    08.08.2023 11:17
    raspad
    A nema nigde podataka o tome koliko u tim strankama (i svima onima u kojima su njihovi članovi bili ranije) košta transfer? To bi bilo korisno znati, a možda bi donelo još članova ovde ili onde!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.