FOTO: Policija kod muškarca u Sremskoj Mitrovici pronašla 21 kilogram sirove marihuane i zasade

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je I. M. (44) sumnje da je švercovao sirovu marihuanu.

U automobilu "pežo" koji je bio parkiran u dvorištu njegove kuće, policija je pronašla i zaplenila sedam džakova sa 21,9 kilograma sirove biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Na tavanu pomoćne prostorije pronađeno je 50 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. 

Takođe, u visokom šiblju pored jedne njive, pronađeno je 16 biljaka visine oko dva metra za koje se sumnja da je zasad indijske konoplje koju je uzgajao.
 
 
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, I. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će potom, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
  • w/e

    30.09.2023 21:08
    cool
    Zanimljivo da pored tolike kolicine nisu imali nijedan dinar. Bas nesto cesta pojava da padaju dileri bez ijednog dinara.
  • Dule

    30.09.2023 09:55
    A Jovanjica, ništa? Mafija može bez problema-za našu decu.
  • Greydi

    29.09.2023 20:46
    Suzbijaju konkurenciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina