Počela isporuka građevinskog materijala gradovima koji su pretrpeli najveću štetu u julskoj oluji

Isporukom pet šlepera crepa Opštini Šid i pet šlepera itong bloka Novom Sadu, danas je počela realizacija pomoći Pokrajine lokalnim samoupravama koje su pretrpele najveću štetu u julskom nevremenu.
Počela isporuka građevinskog materijala gradovima koji su pretrpeli najveću štetu u julskoj oluji
Foto: 021.rs

Sav potreban građevinski materijal, u vrednosti 75.000.000 dinara, nabavljen je i biće isporučen Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Šidu, Sremskoj Mitrovici i Rumi narednih dana, saopšteno je iz vojvođanske vlade.

Reč je o ukupno 2.575 tona različitog građevinskog materijala.

Građevinski materijal, obezbeđen prema specifikacijama lokalnih samouprava, čine različite vrste crepa, drvne građe, itong blokova, pokrivnih limova i drugo.

  • Bojana

    06.10.2023 23:24
    hvala lepo na vašoj pomoći...
    Krovovi su odavno pokriveni crepom i sve što je stradalo popravljeno je. Ljudima više ne treba taj građevinski materijal, nego im treba dati novčanu pomoć da pokriju bar deo troškova koje su imali za saniranje štete.
    Šta sad da rade sa crepom? Da ga preprodaju? A cena će pasti drastično jer sad nikome ne treba i svi će ga imati i viška. Dok je u avgustu bila 4 puta veća jer je potražnja bila velika.
  • Uros

    06.10.2023 18:54
    Ovim majstorima koji su ovako na slici napravili krov treba odmah dati zatvorske kazne. Sa nekoliko gredica i sarafcica oni pokrili krov? Srecom nije niko stradao od toga inace krivica jasna ko dan. To na garazu nesmes staviti niti za auto zastitu.
  • Realista

    06.10.2023 18:15
    kasno Marko na Kosovo stiže
    Prvo, šta su trebali vlasnici tih objekata da rade do sada, dok im država nije isporučila materijal, da prokišnjavaju? Drugo, pogledajte malo kvalitet tih radova, pa i ovaj na fotki u prilogu, tako se gradi u Bangladešu i na Haitiju, one njihove udžerice i kasabe, a ne u gradu od 350.000 stanovnika u Evropi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina