Dvojac ženi na pijaci u Pančevu oteo ranac sa 26.000 evra

Policija u Pančevu uhapsila je S.N. (23) i V.N. (67) iz Pančeva zbog krađe.
Dvojac ženi na pijaci u Pančevu oteo ranac sa 26.000 evra
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su juče, na pijaci u Pančevu, na naročito drzak način ukrali jednoj ženi ranac u kom se nalazilo oko 26.000 evra. 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.
Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Konj

    27.10.2023 10:14
    Ljudi, nemojte suditi, ko zna šta žena ima u kući, pa (možda) sve pare nosi sa sobom. Znam slučajeve.
  • Čiča Ilija

    26.10.2023 12:25
    Ja u ove priče neverujem,isto kao u priče kako tobože ljudi vraćaju pronađen novac? To su izmišljene priče sadašnjih vlastodržilaca.
  • Pa

    26.10.2023 10:53
    Pa
    Pa normalno je da je tipovana ko je znao da ima u rancu novac! Zena je imala svoj novac i sigurno nije išla na pijacu da pazaru već prolazila i u toj gužvi je najpogodnije za ovakva vrsta razbojništva! Neko će reci sta he tražila i odakle Itd.možda je prodala nešto istrgovala…nije to ni toliko veliki novac koliko smo mi presiromasni!!! U istalom njena privatna stvar samo ovakve pljacke su uvek namestene od bliskih!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.