FOTO: Na Horgošu zaplenjeno 4.500 psihoaktivnih kapsula

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 4.500 kapsula leka "pregabalin".
Ovaj lek se nalazi na listi kontrolisanih psihoaktivnih supstanci. 
 
 
Prekršaj je otkriven rano jutros, kada je na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen automobil, kojim je iz Albanije ka Finskoj sam putovao 31-godišnji strani državljanin.
Na uobičajeno pitanje, da li ima nešto za prijavljivanje carinskoj kontroli, vozač je odgovorio odrično, rekavši da sa sobom nosi samo lični prtljag.
 
 
Međutim, detaljnom kontrolom automobila je u prostoru ispod zadnjeg sedišta pronađeno 300 tabli sa po 15 kapsula neuropatskog leka "pregabalin", bez originalnog pakovanja i bilo kakve prateće dokumentacije.
Krijumčarene psihoaktivne lekove indijskog porekla su zajedno sa putnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.