Predsednik opštine Inđija deci poklonio med za potenciju "Fruškogorski skočko - radost u kući"

Na prijemu kod predsednika opštine Vladimira Gaka deci iz karate kluba "Sensei" u poklonima se našao i med za potenciju "Fruškogorski skočko - radost u kući".
Kako piše lokalni portal IN Medija, sredinom novembra prošle godine predsednik opštine Vladimir Gak ugostio je članove Karate kluba "Sensei", koji su tokom godine osvojili 184 medalje, od toga 71 zlatnu.
Predsednik Gak je obećao podršku i pomoć za ovu decu, uz obećanja podeljeni su I pokloni deci u brendiranim kesama lokalne samouprave.
 
Ništa ne bi bilo toliko neobično, tvrde roditelji, da u sadržaju kese nisu zatekli med za potenciju "Fruškogorski skočko".
U lokalnoj samoupravi ne znaju čija je ideja da se deci pokloni med za potenciju dok nekadašnji članovi Kabineta kažu da je sadržaj poklona za goste isključivo na kabinetu predsednika.
 
Nekadašnji članovi Kabineta predsednika opštine do 2016. godine za IN Medija kažu da je taj deo obavljao kabinet predsednika u skladu sa gostima kojima se poklanja i porukom koju žele da pošalju.
  • Jelena Milivojević

    25.01.2024 16:40
    Kad bi se polemisati sta je sve afrodizijak gde bi nam bio kraj?Više je sramno sto je pomenuti list iznad ogavnog za nene kao roditelja stavio sliku dece.I pored toga napisao roditelji...Evo ja kao roditelj demantujem sve tvrdnje uznemirenoati ovim"poklonom"jer kao što znate dobar je za mnoge stvari ne samo kao afrodizijak...
  • Sabahudin

    25.01.2024 14:44
    Omerović
    Da je sreće pa da se snimi film o ovom ali i sličnim događajima. "Oskar" zagarantovan ...
  • Andrija Šrek

    25.01.2024 14:22
    ...
    Istina je da Gak nije pojma imao šta se nalazi među poklonima, verovatno.
    Istina je i da deci neće ništa biti, verovatno.
    Istina je i da taj med verovatno nikako ne utiče na potenciju.
    Ali je istina i da je ovo baš PRAVA slika Srbije u ovome trenutku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina