Zrenjaninska policija mladiću oduzela automobil jer je vozio bez vozačke i pod zabranom

Zrenjaninska policija zaustavila je u Sečnju 24-ogodišnjeg vozača automobila "volvo" koji je vozio bez vozačke dozvole, i to u vreme trajanja isključenja iz saobraćaja.
Zrenjaninska policija mladiću oduzela automobil jer je vozio bez vozačke i pod zabranom
Foto: 021.rs
Saobraćajna policija utvrdila je da je sudija Prekršajnog suda ovog vozača u poslednje dve godine dva puta pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.
Njemu je policija oduzela automobil u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca, koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.
Protiv vozača će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.
  • Misel

    06.03.2024 19:54
    Ne razumem botine sta postizu stavljajuci minus na sasvim razuman komentar ovog coveka(ex champan)Upravo dokazuju da je sve tacno rekao.
  • ex chapman

    06.03.2024 15:12
    nagradna oduzimanja
    pa ko mu je kriv kad nije imao kokain u mokraci

    neke stvari zaista su toliko bizarne da obesmisljavaju sve

    coveku kojem je zbog ranijih saobracajnih prekrsaja oduzeta vozacka, a on ipak sedne da vozi - naravno da treba oduzeti kola. ali kako to objasniti ako je na istoj strani vest da covek koji je pijan i drogiran seo za volan, razlupao drugi auto i povredio dve zene u njemu - ne treba krivicno da odgovara?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina