Pretukao mladića u diskoteci u Zrenjaninu: Naneo mu teške povrede

Zrenjaninska policija uhapsila je N. G. (31) iz Zrenjanina zbog sumnje da fizički napao devetnaestogodišnjeg mladića iz istog grada.
Pretukao mladića u diskoteci u Zrenjaninu: Naneo mu teške povrede
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on 31. marta, u noćnim satima, nakon rasprave u jednoj diskoteci u Zrenjaninu, fizički napao pomenutog mladića, saopšteno je iz PU Zrenjanin.
Devetnaestogodišnjaku su u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane teške telesne povrede.
N. G. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Teme

tuča
  • Sasa

    17.04.2024 16:36
    Inace taj deckic ima 45 kg i pored izoblicenog lica ima i dve teske rapture obe bubne opne za koju ce biti potrebne operacije.Vinovnik iza sebe ima jos dva identicna dela.Stoga konacno bi ga trebalo staviti u zatvor jer ce isto delo ponoviti mozda i mnogo tezim ishodom.
  • Zmaj

    06.04.2024 01:59
    Visestruki prestupnik
    Višestruki prestupnik. Pretukao je momka od 50kg u wc-u jer je bila guzva i momcic ga je pitao da li moze da pozuri. Sada pokusava da plati svoju izlaznu kartu kao i nebrojano puta pre.
  • /

    03.04.2024 13:34
    /
    tacerka srbiji fali koja ce bosovima reci hocete li da ona resi ove stvari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina