Opozicija u Zrenjaninu zajedno izlazi na izbore

Više opozicionih političkih partija, udruženja građana i sindikata u Zrenjaninu danas je potpisalo koalicioni sporazum.
Opozicija u Zrenjaninu zajedno izlazi na izbore
Foto: 021.rs

Koaliciju će činiti Stranka slobode i pravde, Nova demokratska stranka Srbije, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove kraljevine Srbije, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije Sloga, pokret Budi Heroj i Promene u fokusu – PUF.

Kako je saopšteno, "Zrenjanin se ujedinio, iako ideološki gledano, na različitim stranama, stranke, pokreti i udruženja građana su pronašli najbolji model koji ima za cilj rušenje vlasti koja već 12 godina urušava život građana". 
"Razumemo svačije razloge i poštujemo sve odluke, ali bez učestvovanja na ovim izborima grad bi se prepustio istim onim koji su doveli do toga da je za 10 godina vlasti SNS u Zrenjaninu grad izgubio više od 16.000 stanovnika", navodi se u saopštenju.
  • Viktor

    27.04.2024 12:23
    Pobedite i resite vodu jednom za svagda.
  • Podrška

    26.04.2024 21:37
    Hajde, Zrenjaninci, navijamo za vas! Tako treba, ujedinjeni ka istom cilju, da oslobodite svoj grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina