Izborna lista "I voda i sloboda" počela kampanju u Zrenjaninu

Simboličnim zatvaranjem Fabrike vode u Zrenjaninu koalicija "I voda i sloboda - NADA - Ujedinjena opozicija Zrenjanin" počela je kampanju za lokalne izbore u gradu koji pijaću vodu nema već 20 godina.
Izborna lista "I voda i sloboda" počela kampanju u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Naveli su da ta takozvana fabrika, na čiji su ulaz danas stavili traku, "ne služi ničemu izuzev kao mesto za predizborna obećanja SNS i da pred svake izbore od nje dobijaju uveravanja da čista pijaća voda samo što nije potekla“.
 
Ali je ovog puta, kako su istakli, "to obećanje izostalo jer su očigledno uvideli da nemaju rešenje za taj višedecenijski problem".
Koalicija "I voda i sloboda" kaže da je okupila stručne ljude za rešavanje problema vodosnabdevanja i da se zalaže za izgradnju regionalnog vodovoda, od mesta koja imaju čista i dovoljno velika izvorišta, do Zrenjanina i okolnih sela.
"Zbog svega toga glas za koaliciju ‘I voda i sloboda – NADA – Ujedinjena opozicija Zrenjanin’ jeste korak ka tome da više ne budemo žedni ni vode, ni slobode, već da o tome više nikada ubuduće ne vodimo bitku jer su to zagarantovana prava svakog čoveka“, piše u saopštenju.
 
Izbornu listu "I voda i sloboda" čine Stranka slobode i pravde, Nova Demokratska stranka Srbije, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, PUF, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije Sloga i Budi heroj.
  • Deda

    28.05.2024 22:25
    A mene nema
    Ciji ste vi.svi samo obecavaju.a prstom nemrdaju.gdesam ja na toj listi.
  • Milan

    12.05.2024 11:25
    Voda???
    U vreme čije vlasti je voda proglašena za tehničku? Što niste rešili problem kada sada smatrate da je jako jednostavno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.