Dve tinejdžerke krale Subotičanima novčanike, jedna od njih i pretila policajcu

Subotička policija uhapsila je sedamnaestogodišnjakinju iz Subotice zbog tri krađe i jednog pokušaja krađe.
Dve tinejdžerke krale Subotičanima novčanike, jedna od njih i pretila policajcu
Foto: Pixabay
Takođe, policija će podneti krivičnu prijavu protiv jedne petnaestogodišnjakinje zbog dve krađe i pokušaja krađe.
Sumnja se da su one na ulici, koristeći nepažnju jednog sugrađanina, iz njegovog ranca ukrale novčanik, da su iz otključanog automobila uzele torbu sa novčanikom i mobilnim telefonom, kao i da su od jedne sugrađanke pokušale da ukradu novčanik, ali ih je ona u tome sprečila.
Sedamnaestogodišnjakinja se sumnjiči da je na ulici od jedne sugrađanke ukrala novčanik, kao i da je pretila policijskom službeniku, pa se tereti i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti. 
 
Nakon saslušanja, sudija za maloletnike Višeg suda u Subotici sedamnaestogodišnjakinji je odredio pritvor, dok će protiv petnaestogodišnjakinje biti podneta krivična prijava.
  • Marko

    16.05.2024 09:40
    Dualno obrazovanje
    Ima posla ko hoce da radi. Mlade liderke i buduce politicarke na praksi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina