Incident u Šajkašu: Meštanin priveden na biračkom mestu

U Šajkašu u opštini Titel došlo je do incidena na izbornom mesto broj 20, gde je nakon koškanja i guranja priveden meštanin tog sela.
Incident u Šajkašu: Meštanin priveden na biračkom mestu
Foto: 021.rs
Kako za Danas kaže očevidac Miladin Đurić iz Šajkaša, uhapšeni čovek bio je razočaran što je na njegovoj kućnoj adresi prijavljeno dvoje ljudi iz Kotor Varoši iz Bosne i Hercegovine koje on ne poznaje.
"On se i na decembarskim izborima žalio da na kućnoj adresi ima dva glasača iz Bosne i tražio je da ih izbrišu. Međutim to se nije desilo. Jutros je došao da biračko mesto i nije hteo da ustane dok ne dođe predsednik opštinske komisije i policija. Zahtevao je da se izbrišu sa spiska ili će prekinuti izbore. Na kraju je došlo do incidenta, koškanja i guranja. Policija je došla i uhapsila ga i koliko znamo odvela u policijsku stanicu u Titel", rekao je Đurić.
Širom Srbije su jutros u sedam sati otvorena biračka mesta, a više od 4,2 miliona građana Srbije danas može da iskoristi svoje biračko pravo, jer se lokalni izbori održavaju u 67 gradova i opština i 23 gradske opštine u Srbiji.
  • Jogi Letač

    02.06.2024 14:47
    Čoveka, koji se sa pravom buni, hapse, a one koji su upisali ove ljude na spisak, su verovatno nagradili.
  • Da mu vidimo leđa

    02.06.2024 14:29
    Ode on danas
    Policija po starom, 'apsi sve sem SNS .... Večeras već neće moći, gubitnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.