LSV - Vojvođani: Naši odbornici u brojnim lokalnim skupštinama

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani saopštila je da su njihovi kandidati na izborima osvojili mandate u brojnim lokalnim skupštinama.

"Nažalost, nefer izborni uslovi, drastične nepravilnosti, pritisci i nezakonite radnje, kao i kampanja bojkota pojedinih beogradskih političkih partija i dela društvene elite, dovele su do potpune zbunjenosti biračkog tela, te je izlaznost na izbore bila veoma niska", navodi se u saopštenju.

Opozicione partije u Vojvodini imaju mnogo veći glasački potencijal, ali ova prilika nije iskorištena.

"Izabrani odbornici LSV – Vojvođani učiniće sve da se izbore za poštovanje principa demokratije u skupštinama gradova i opština, te da nametnu potrebu debate o decentralizaciji, rešavanju pitanja neispravne pijaće vode, lošeg kvaliteta vazduha, položaja sela, odlaska mladih i funkcionisanju zdravstvenog i obrazovnog sistema na nivou lokalne samouprave", zaključuje se.

  • Aca

    03.06.2024 12:55
    @Analiticar
    To i jeste bio cilj i usluga SNSu. Sada ce u NS da se napravi neka predstava za naivne, "pobegnu" pojedini odbornici "opozicije" i formiraju neki novi odbornicki klub, samo da se malo stvari slegnu i zaborave izbori. U toj predstavi glavne uloge ce imati Baculov, Liga, POKS i mozda jos neko i eto nama nove "komunalne koalicije" sa SNS. Scenario 100% predvidiv i tacan!
  • Aca

    03.06.2024 10:51
    The End
    Gledajte sad brze-bolje u neku novu "komunalnu koaliciju" inace ode trg mladenaca. Vreme je za razlaz.
  • riki

    03.06.2024 10:22
    pun mi k
    Ajde šetnja bivši sns-partneri, lokalna tzv. koalicija, neće vas Bog oprati nikad više, smešni ste kao cirkus.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.