LSV: Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Sve priče o modernizaciji sistema protivgradne zaštite bile su samo propagandne poruke Srpske napredne stranke, kažu u Ligi socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani.
LSV: Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete
Foto: Pixabay

Oni su reagovali nakon jučerašnjeg nevremena praćenog gradoma, u kom su najviše štete pretrpeli Bačka Palanka i Temerin.

"Naprednajci su još februara 2021. najavili modernizaciju celokupnog sistema protivgradne zaštite i završetak njene automatizacije do kraja 2023. godine. Sada je jun 2024. godine a poljoprovredni proizvođači iz Južne Bačke danas računaju iznos štete koji je grad počinio na njihovim njivama", kažu u LSV.

Oni pozivaju predsednika države Aleksandra Vučića da prestane da troši novac za nabavku aviona, raketa i tenkova i da ta sredstva preusmeri za uspostavljanje najmodernijeg sistema protivgradne zaštite.
 
"Paori, ali i čitava država, žive od poljoprivredne proizvodnje. Ostavite se nepotrebnog naoružavanja i čuvajte njive od gradonosnih oblaka", navodi se u saopštenju.
  • Fića

    05.06.2024 08:23
    Naravno...!
    Naravno da je svaka vlast kriva, ako nešto ne funkcioniše u državi.
    Sve poluge vlasti su u njihovim rukama i oni nemaju realna opravdanja za loše rezultate.
  • Čiča

    04.06.2024 12:01
    uvek isto
    Uvek je vlast kriva za sve pa eto i za vremenske nepogode. Hajde, čik objavite moj komentar.
  • Aca

    04.06.2024 10:07
    LSV=SNS
    Daj vise nestanite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina