U Bačkoj Topoli zbog obilne kiše šest intervencija vatrogasaca

U kasnim popodnevnim satima Bačku Topolu je zahvatila obilna kiša praćena gradom, koja je, po pojedinim merenjima, iznosila i više od 40 litara po kvadratnom metru.
U Bačkoj Topoli zbog obilne kiše šest intervencija vatrogasaca
Foto: 021.rs
Zbog toga je bilo više poplavljenih objekata, što je zahtevalo pomoć vatrogasaca.
Prema informacijama predsednice Opštinskog vatrogasnog saveza Bačka Topola Zorice Rankov, Dobrovoljno vatrogasno društvo "Dr Janoš Hadži" je ispomagalo profesionalne lokalne vatrogasce u šest intervencija, od kojih je jedna bila požar, a pet crpljenje vode iz poplavljenih objekata.
"Prvu intervenciju i najzahtevniju smo imali na podvožnjaku na Senćanskom putu gde se odmah po prijavi žene koja je vozilom ostala zaglavljena u vodi izašlo na teren i voda se izvlačina do večernjih sati. Imali smo jedan požar u poslovnom objektu usled prodora vode u elektroinstalacije, kao i još četiri intervencije u privatnim objektima, uglavnom podrumima", rekla je Rankov za portal Magločistač.
 
Navela je da su bili angažovani svi raspoloživi vatrogasci i reagovalo se na osnovu prioriteta.
  • ah ah

    06.06.2024 11:10
    a
    novi podvoznjak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina