Vozio motocikl 214 kilometara na čas na putu Irig – Jazak

Vozač motocikla "suzuki" kretao se brzinom od 213,9 kilometara na čas na putu Irig – Jazak, gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.
Vozio motocikl 214 kilometara na čas na putu Irig – Jazak
Foto: 021.rs
To predstavlja nasilničku vožnju, saopštio je MUP. 
 
Njega su presretačem zaustavili policajci.
Daljom kontrolom utvrđeno je da je registarska tablica na motociklu savijena i da nije vidljiva, kao i da na motociklu nije postavljena registraciona nalepnica.
Vozač motocikla star 37 godina isključen je iz saobraćaja i protiv njega su podnete prekršajne prijave.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače motocikala da budu odgovorni i da poštuju propisano ograničenje brzine, imajući u vidu da je neprilagođena brzina ubedljivo najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda u kojima stradaju vozači motocikala.
  • Dejan

    07.06.2024 14:43
    ccccc
    Vidim da svi vec pisu napamet svakojake gluposti, idite na mapu ili eto vec zna taj teren od Iriga, Rivice,Vrdnika pa do Jazka, nadjite mi samo deo gde bi moglo da se ide mozda 100 km/h i to na momente !!!!
  • Јован

    07.06.2024 12:30
    Брзи
    Ајнштајне, а шта мислиш чему служи ограничење брзине?
  • The Lalosh

    07.06.2024 12:20
    @Brzi
    Morali se bas u svakoj situaciji postovati ogranicenje???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina