LSV: Vučić i Vučević sada da organizuju jedan sabor za ispravnu pijaću vodu u Vojvodini

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predsednika i premijera Srbije, Aleksandra Vučića i Miloša Vučevića, da posle Svesrpskog sabora, organizuju i sabor za ispravnu pijaću vodu.
LSV: Vučić i Vučević sada da organizuju jedan sabor za ispravnu pijaću vodu u Vojvodini
Foto: Pixabay
Kako je saopštio LSV, na tom skupu bi se progovorilo o problemu vode koji ima preko 700.000 građana Vojvodine.
"Predlažemo da sabor bude održan u Zrenjaninu u najkraćem mogućem roku. Nama neće biti potrebne zastave, skupi kulturno-umetnički programi i velike reči o patriotizmu. Samo tražimo rešenje", kaže LSV u saopštenju.
Dodaju da rešenje postoji. 
 
"To je sistem regionalnih vodovoda i građani Vojvodine će imati ispravnu pijaću vodu. Zastave i velike reči se ne piju. Od vode se živi", zaključuje LSV.
  • NS

    10.06.2024 10:59
    Komunalci
    Ućićete vi već sa njima u komunalnu koaliciju da rešite sve (lične) probleme. Kako vas nije sramota da se oglašavate? Da imate obraza nestali bi iz politike za sva vremena.
  • Jelisaveta

    10.06.2024 08:25
    Zasto nisu resilin problem kad su bili 16 godina na vlasti u vojvodini? Pa zato sto im je licni interes ispred svega pa i ispred gradjana vojvodine
  • Viktor

    10.06.2024 04:56
    Nema potrebe, njima je dobro, evo Zrenjanin je glasao za SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina