Inđijski "Vodovod": Razumite nas

Iz inđijskog "Vodovoda" odbili su da odgovore za portal IN Medija na pitanja u vezi sa lokacijama na kojima se nalaze cisterne sa pijaćom vodom.
Inđijski "Vodovod": Razumite nas
Foto: 021.rs

Odgovor na pitanja IN Medija odbili su daju direktor preduzeća Dragoljub Trifunović i tehnički direktor Dragan Došen.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija Inđija" obavestili su potrošače da su za sredu najavljene noćne restrikcije vode delimično urodile plodom, odnosno da su rezerve obnovljene dovoljno da se stanje vodosnabdevanja popravi u naseljima Inđija i Jarkovci.

"U naseljima Beška i Čortanovci, koja se delimično snabdevaju pijaćom vodom sa inđijskog izvorišta, stanje vodosnabdevanja je još uvek nestabilno. Iz toga razloga obaveštavamo potrošače da će se noćna isključenja vode nastaviti u skladu sa najavljenim terminima, od ponoći do šest časova ujutru", kaže se u saopštenju vodovoda.
 
JKP "Vodovod i kanalizacija Inđija JP" izražavaju nadanje da će preduzete mere naići na razumevanje kod potrošača kao i da će u slučaju promena u stanju sa vodosnabdevanjem potrošači će biti obavešteni.
  • Vaše pare

    23.06.2024 11:40
    Su u našim džepovima
    Nema se... Razumite nas.
  • B

    22.06.2024 10:23
    razumite nas
    Nismo kompetentni za svoj posao, ali brzo ce proci leto pa ce biti vode...
    Onu trojicu sto su nesto znali smo morali da otpustimo nisu hteli na mitinge...
  • Spiridon Kopicl

    21.06.2024 14:23
    Litar ulja i kilo secera si uzoo . Sad peske 4.5 km iz njiva sa zeleznicke stanice do kuce, po ovom lepom vremenu...kad ono prc-milojka , vater rrresisttt

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina