Uhapšen vlasnik fabrike u Šidu u kojoj je izbio požar

Policija je uhapsila vlasnika fabrike "Evro jug" iz Šida S. O. (36) i zaposlenog u toj fabrici D. H. (45).
Uhapšen vlasnik fabrike u Šidu u kojoj je izbio požar
Foto: 021.rs
Uhapšeni su zbog sumnje da su počinili teško delo protiv opšte sigurnosti, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Sumnja se da je prilikom izvršenja tih krivičnih dela izbio požar u kojem je život izgubio četrdesetjednogodišnji radnik fabrike.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.
  • Rudnik Soko

    22.06.2024 14:26
    Niko nije uhapšen...8 mrtvih
    Namenska Lučani...
    Ma ne bih da nabrajam...sramota je na njima...
    Sami sa vas podsetim...polusvetu!
  • Biće

    21.06.2024 17:29
    …da su uhapšeni kao odgovorna lica za zakonitost rada preduzeća u vezi sa kršenjem propisa u radu sa opasnim materijama. Jedan čovek je poginuo, a zatrovano je ko zna koliko ljudi. Komentari koji relativizuju odgovornost uhapšenih su blago rečeno neumesni.
  • NS

    21.06.2024 17:25
    @w/e
    Ne robija niko zato što je izbio požar, već zato što nije uradio sve što treba da uradi da požar ne može da izbije a ako i izbije da odmah bude ugašen ( oprema, obuka, …).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina