Diler iz Pančeva osuđen na četiri godine zatvora: Pravio amfetamin, imao i svesku sa evidencijom

Viši sud u Pančevu osudio je zbog proizvodnje, prerade i prodaje amfetamina Dušana Zorića (39) na četiri godine i tri meseca zatvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela.
Diler iz Pančeva osuđen na četiri godine zatvora: Pravio amfetamin, imao i svesku sa evidencijom
Foto: 021.rs
Ova presuda je pravosnažna jer su se stranke u postupku odrekle prava na žalbu, saopšteno je iz tog tužilaštva.
 
On je osuđen za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Zorić je presudom oglašen krivim da je 8. aprila u 10.15 sati u kući u kojoj živi u Vršcu neovlašćeno proizvodio i prerađivao amfetamin.
 
Tu drogu je mešao sa kofeinom radi povećanja njene mase u svrhu prodaje, pa je radi prodaje neovlašćeno držao dva kilograma i 405 grama amfetamina, 126 grama marihuane i 31 tabletu bromazepama, zajedno sa digitalnom vagicom, više pribora i predmeta za mešanje i sveskom sa evidencijom o prodaji droge.
Sud mu je rešenjem produžio pritvor koji može trajati do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne, a zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Zoriću je izrečena i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, a obavezan je i da plati troškove krivičnog postupka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina