Od ponedeljka izmene u saobraćaju na putu Beograd - Šid zbog radova

U zoni petlje Dobanovci, od sutra, 1. jula, u 7 časova, do 7. jula u 12 časova, biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, saopštili su "Putevi Srbije".
Od ponedeljka izmene u saobraćaju na putu Beograd - Šid zbog radova
Foto: 021.rs (arhiva)
Tokom radova, u smeru Šid - Beograd, za saobraćaj se zatvara preticajna traka. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.
U smeru Beograd - Šid, za saobraćaj se zatvaraju vozna i zaustavna traka sa kompletnom levom (u smeru kretanja desnom) stranom petlje Dobanovci.
Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera.
 
Alternativni pravci su: 
 
saobraćaj za smer Dobanovci/Batajnica - Šid preusmerava se kroz petlju Dobanovci levo, preko petlje Beograd na petlju Surčin i preko petlje Surčin dalje ka Šidu.
 
Saobraćaj za smer Beograd - Dobanovci/Batajnica preusmerava se na petlju Šimanovci (preko petlje Šimanovci vraća se na izlivnu rampu petlje Dobanovci za pravce Dobanovci/Batajnica).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina