Uhapšen jer je u selu kod Rume pucao iz vatrenog oružja

Policija u Rumi uhapsila je N. B. (28) zbog sumnje da je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u centru sela Dobrinci.
Uhapšen jer je u selu kod Rume pucao iz vatrenog oružja
Foto: 021.rs
On je osumnjičen da je 30. juna uveče izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
U saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica se navodi da je policija prilikom pretresa kuće u kojoj boravi osumnjičeni pronašla lovačku pušku i startni pištolj.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
  • ssss

    04.07.2024 06:24
    Otkud sad vatreno oružje kada smo ovih dana imali samostrele ? mora da je neka greška u pitanju.
  • Deda Joca

    03.07.2024 08:41
    Pa šta
    Video čovek da Žeks ispaljuje mine u ataru Šimanovaca, što bacačem, što dronom, pa što ne bi i on? Nešto ne znamo da li je Žeksu bar rečeno:"No,no - to se ne sme raditi!" kad već nije uhapšen niti krivično gonjen.
  • NS

    03.07.2024 08:35
    Treba pohapsiti sve te koji ubijaju vazduh. Ko ubije čoveka - njemu nanogica, on namenski koristi oružje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina