Sa probnom vozačkom kod Rume preticao kolonu preko pune linije - dobio zabranu vožnje

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je vozača (55) koji je vozio brzinom od 164,5 kilometara na sat, na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat.
Sa probnom vozačkom kod Rume preticao kolonu preko pune linije - dobio zabranu vožnje
Foto: 021.rs
Prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom, navodi se u saopštenju.
 
Policija je na putu Inđija-Ruma zaustavila vozača (46) koji je vozio brzinom od 185,8 kilometara na sat na mestu na kom je ograničenje 80 kilometara na sat, dok je na ulasku u Rumu vozio 124,7 kilometara na sat, a dozvoljena brzina je 50 kilometara na sat.
Protiv tog vozača podneta je prekršajna prijava.
 
Na putnom pravcu Ruma - Irig presretač je zaustavio vozača (20) sa probnom vozačkom dozvolom koji je, pretičući kolonu vozila, prešao preko pune linije koristeći saobraćajnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smera.
Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom. 
  • Milica

    04.07.2024 08:21
    Kad neko dobije zabranu voznje u Sloveniji a zna se da je vise puta prekrsajno kaznjavan i uhvacen da opet vozi nakon drugog prekrsaja Policija ga ceka nakon par dana kod njegove kuce ako opet vozi bez dozvole oduzima se vozilo i prodaje u drzavni budget odu pare. Te pare od ovih nasilnika treba davati deci i roditeljima kojima su stradali njihovi najmiliji od ovakvih alkosa i nadrogiranih sofera.
  • Dežurno gunđalo

    04.07.2024 06:11
    Koja je svrha izricanja zabrane upravljanja automobilom kada je u praksi poštovanje i sprovođenje toga ostavljeno samom vozaču na odlučivanje? To je besmisleno i treba taj član izbrisati iz ZOBS.
  • Milan NS

    03.07.2024 14:43
    Nije mi jasno
    kakve ovo ima veze sa Panićem mlađim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina