Uhapšen zbog pokušaja ubistva mladića u Gajdobri, privedena i dvojica njegovih pomagača

Meštanin Bačke Palanke N. S. (22) uhapšen je zbog pokušaja ubistva.
Uhapšen zbog pokušaja ubistva mladića u Gajdobri, privedena i dvojica njegovih pomagača
Foto: 021.rs
Sumnja se da je, u petak, u Gajdobri, on nožem naneo teške telesne povrede, opasne po život, dvadesetogodišnjaku iz Bačke Palanke.
Zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu posle krivičnog dela, uhapšena su još dvojica meštana Bačke Palanke, J. G. (23) i M. Ć. (22).
Trojica osumnjičenih zadržana su do 48 sati, a posle saslušanja nadležni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio im je pritvor do 30 dana.
  • Marko Germ

    09.07.2024 06:17
    Krkakorupcija
    Deca se potukla oko knjige koju nisu vratili na vreme u biblioteku? 22 godine i vec dilaju? Sve dok ne pohapsite onog sa velikim Rover jipom koji prolazi namerno kroz crveno u B.Palanci svi ga poznate posebno Policija sve do tada ova deca ce se medjusobno pobijati i ubijati nasu decu drogom. Voze se u Audiju, Bmw-u sa 22 godine koji kosta 80.000 eura i poreska i kriminalisticka Policija i inspektori zmire na jedno oko. Zasto? Jer su svi u dilu to znaju i sarani u Dunavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina