Nedimović se vraća na mesto gradonačelnika Sremske Mitrovice

Početkom avgusta za gradonačelnika Sremske Mitrovice biće izabran Branislav Nedimović.
Nedimović se vraća na mesto gradonačelnika Sremske Mitrovice
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, nekadašnji ministar poljoprivrede i donedavni potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, koji je i ranije tokom svoje političke karijere bio na funkciji gradonačelnika Sremske Mitrovice, glavni je kandidat za prvog čoveka ovog sremskog grada.
 
U međuvremenu, Mitrovčani su u utorak dobili predsednika Skupštine grada, a na tu poziciju izabran je nekadašnji gradonačelnik Vladimir Sanader, dok je zamenik Stefan Vučić, dosadašnji zamenik direktora Muzeja Srema.
 
Pored ovih imenovanja, i u drugim vojvođanskim opštinama je nastavljeno konstituisanje skupština opština ili gradova, kao i izbori čelnika. U svim opštinama i gradovima za najviše čelnike biraju se kadrovi SNS-a.
Za gradonačelnicu Vršca po drugi put je izabrana Dragana Mitrović, a njen zamenik će biti Dejan Santrač.
 
Za predsednika opštine Irig po drugi put je izabran Tihomir Stojaković, a za njegovog zamenika Miodrag Bebić.
 
U Staroj Pazovi je po četvrti put za predsednika opštine izabran Đorđe Radinović, dok će predsednica Skupštine opštine biti Nataša Eror, a njena zamenica Nikolina Brdar Vorkapić.
 
Podsetimo, prethodnih dana su obavljena imenovanja i u drugim vojvođanskim opštinama.
 
Tako je u ponedeljak Aleksandar Stevanović ponovo izabran za gradonačelnika Pančeva. Za zamenika gradonačelnika izabran je dosadašnji direktor JKP "Mladost" Predrag Stojadinov, dok je za predsednika Skupštine ponovo izabran Tigran Kiš, a njegov zamenik biće Goran Milošević iz SPS-a.
 
Za novu predsednicu Opštine Bački Petrovac izabrana je doskorašnja direktorka Slovačkog vojvođanskog pozorišta Viera Krstovski, a njen zamenik će biti Srđan Stojanović iz Maglića. Za predsednika Skupštine opštine izabran je Mihal Hatala iz Gložana.
 
Prošle nedelje izabrana je uprava u Baču, gde je za predsednicu opštine izabrana Lela Milinović.
 
Takođe, treći mandat u Bačkoj Palanci dobio je Branislav Šušnjica, na čelu opštine Odžaci je Isidora Đaković, a Šida Zoran Semenović.
  • Sremac

    13.07.2024 07:48
    Kotrljanje balvana
    Mitrovčani već duže vremena od jednog balvana ne vide šumu. A Nedimović je mala figura. Sami smo krivi, što ih glasamo.
  • Bane

    10.07.2024 22:27
    S konja na magarca
    Grad je već upropašćen,ovaj će ga samo dokusuriti. Lopov !!!
  • Samo pitam

    10.07.2024 15:35
    Jel' to nagrada ili kazna ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina