Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade od 22. avgusta u Bačkoj Palanci

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade održaće se od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci.
Ovogodišnji FEP 30. po redu, kako navode organizatori, biće pod sloganom "Metamorfoza".
 
Osim predstava, biće organizovane i radionice za decu i mlade.
"Kako se prave vazdušne skulpture, kakav je život u tuđim cipelama, kakav je tačno naučni ljigavac i u kom je agregatnom stanju, te šta se dešava sa odećom kada nije na nama? Da li svake pantalone nađu sebi majicu pa onda zajedno krenu u potragu za cipelama koje bi ih povele u nove avanture? I to je samo deo pitanja koja postavljamo na radionicama koje će biti održane na Festivalu", navode organizatori.
Radionice će biti edukativnog, plesno-slikarskog, naučnog i kreativnog karaktera, a zovu se "Porodica leptirić", "Jato", "Ptice na dlanu", "Tragovi metamorfoze", "Obučem ti priču", "Ko još voli vodu", "Naučni ljigavci i agregatna stanja", "ČAP-ČARAP", "Ko sam Ja, a ko si Ti?", "Šta je spisateljica htela da kaže", kao i "Stvaranje vazdušnih skulptura".
 
Prijave za radionicu su otvorene do popunjenja kapaciteta. Broj mesta je ograničen, a prijava se vrši putem linka na sajtu Festivala. Radionice će se održavati u Muzeju grada. U slučaju početka radova na sanaciji krova učesnici će biti obavešteni o novoj lokaciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina