Policija mu kod Inđije u gepeku "sitroena" pronašla 655 litara goriva bez računa

Policija iz Inđije uhapsila je muškarca (58) jer je u prtljažniku "sitroena" kojim je upravljao pronašla 655 litara goriva.
Policija mu kod Inđije u gepeku "sitroena" pronašla 655 litara goriva bez računa
Foto: 021.rs
On za to gorivo nije imao račun.
"Vrednost oduzetog goriva procenjuje se na oko 136.000 dinara", saopštila je policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Protiv njega će biti podneta krivična prijava tužilaštvu zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.
  • sasa

    17.07.2024 19:54
    sitroen
    Gospodo, i Berlingo je Sitroen. Inace, bravo za policiju. Verovatno je presekla lanac doturanja goriva od kuce do njive ili nesto slicno.
  • Mary Poppins

    17.07.2024 17:25
    @Joe Ti šverceri prave rezeorvare u obliku sedišta,a u gepeku zavare rezeorvar koliki je gepek i napune i preko 1200 lit benzina u auto,ali to ne bi mogli da rade da nije korupcije na granici.
    Po ovom vremenu sa 40 stepeni spoljne temperature takav šverc goriva se može tragično završiti i prilikom sudara nema šanse da se izvuku iz auta.
  • ssss

    17.07.2024 17:21
    A, vlasnik knez petrola pre par godina takođe nije imao dokaz o poreklu goriva koje mu je inspakcija pronašla u takovima na pumpama pa mu niko ništa nije oduzeo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina