Uginule životinje zakopao kod Subotice bez znanja veterinara

Subotička policija podneće krivičnu prijavu protiv 47-godišnjaka koji je na svom poljoprivrednom gazdinstvu zakopavao uginule životinje, a o tome nije obavestio veterinara.
Uginule životinje zakopao kod Subotice bez znanja veterinara
Foto: Pixabay
Policija je u saradnji sa Republičkom veterinarskom inspekcijom našla leševe uginulih životinja.
Vlasnik gazdinstva osumnjičen je za krivično delo nepreduzimanje mera zaštite životne sredine.
On je bio dužan da o svemu obavesti veterinara.
  • 021

    20.07.2024 12:07
    A zašto bi, uopšte, i obaveštavao veterinara da je na svom poljoprivrednom gazdinstvu zakopavao uginule životinje? Šta se to veterinara tiče i šta on ima s tim? I on radi isto to, samo na drugom mestu. Ja bih, na ovu krivičnu prijavu od strane policije, odgovorio sopstvenom krivičnom prijavom protiv istih zbog zloupotrebe službenog položaja.
  • B

    20.07.2024 10:59
    ispovest
    Imao sam labradora, poslednjih par dana sam ga odveo u stan u centru jer nije mogao ni da hoda, inace je ziveo na Telepu u dvoristu. Crkne mi na rukama, hajde da budem savestan gradjanin, zovem zoohigijenu.
    Nista me nisu pitali sem adrese, dolazi omladinac sa crnom kesicom u koju ne moze da stane ni ciuvava, pocinje sa pricom jaooo ja sam mislio da je mali pas...
    Na kraju nije bio u stanju ni da odnese psa, nego sam ja nosio psa do njegovog kombija, usput se raspitao sta oni rade sa crkotinama i dao mu 6000RSD pre 8 godina.
    Od tad, zakopavam svoje pse sam, isto kao sto smo radili i u vojsci. Odgovornije to radim od sluzbe zaduzene za to, nazalost.
  • Ђ

    20.07.2024 10:16
    Ђ
    Нема овде шта за Кривичну Одговорност! СНС Полиција ради 24х!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina